(video) Prezentarea Guvernului minoritar ACUM. Maia Sandu e Premier, iată cine sunt restul miniștrilor

blocul acum, vlad filat si maia sandu, vlad filat si nastase, ion sturza, grigore petrenco, pavel grigorciuc, guvern minoritar, valeriu strelet, ana ursachi, veaceslav platon

Proiectul umoristic “Șinu Roma”, în momentul de față prezintă cum ar arăta un guvern care ar putea fi votat de către blocul ACUM. În cabinetul de miniștri s-ar regăsi multe personaje controversate, printre care Vlad Filat, Veaceslav Platon sau avocata Ana Ursachi, acuzată pentru omor.

Guvernul minoritar, este prezentat într-o manieră provizorie, fiind descrise toate calitățile potențialilor miniștri și argumentele de ce anume ei ar trebui să fie cei care ar putea ocupa funcția respectivă într-un guvern propus de către fostul bloc acum, actualmente fracțiunile PAS și PPDA.

Astfel, un potențial Guvern minoritar votat de fostul bloc ACUM, în opinia proiectului “Șinu Roma” ar fi condus de către Maia Sandu. Funcția de vicepremier pentru Reintegrare ar putea fi desemnată controversata avocată, Ana Ursachi, care ar aveaun automobil înmatriculat în Transnistria, ceea ce înseamnă că automobilele străine ne unesc.

Următorul candidat este Grigore Petrenco, acesta este propus pentru funcția de viceprim-ministru pentru integrare europeană. El a cerut azil politic în Germania, care este centrul Uniunii Europene. Astfel, nimeni nu știe situația din UE mai bine decât președintele Partidului Casa Noastră Moldova, chiar dacă în trecut, era un înflăcărat pro-rus, fiind împotriva integrării în UE a țării noastre.

Veaceslav Platon, raiderul numărul 1 în CSI este propus în calitate de ministru al finanțelor. Geniul schemelor și escrocheriilor din sistemul bancar, cine poate să gestioneze mai bine banii decât el. Victor Țopa a fost desemnat în calitate de ministru al economiei și infrastructurii, el fiind expert în special la infrastructura aeriană, fiind în trecut șef la întreprinderea de stat, Air Moldova, având la fel ca și Platon experiență în domeniul gestionării banilor în scopuri proprii.

Pavel Grigorciuc ar putea fi propus în calitate de ministru al afacerilor interne. Acesta cunoaște foarte bine situația din poliție, având “abonament” la inspectorat pentru numeroasele sale conflicte cu legea, mal ales pentru comportament scandalos în spațiul public.

La Vlad Filat ca ministru al Justiției, există unele dubii. Deși, el având probleme cu justiția, știe din interior cum se mănâncă aceasta și cum funcționează toate legile și mecanismele acesteia. El a demonstrat că știe nu doar să încalce legea, dar și să ocolească prevederile ei, anume în așa mod s-a reușit furtul miliardului. Andrei Năstase este candidatul blocului ACUM pentru funcția de ministru al Educației, Culturii și Cercetării. Care este văzut ca un specialist în comunicare și științe sociale, un om care vorbește foarte corect limba română. El începând cu discursuri de subcultură, la nivel de “gopnici” de la Ciocana finisând cu discursuri politice care seamănă mai mult cu comentarii literare, cuprinde astfel tot arealul de limbă română. Andrei Năstase a fost desemnat ca ministru al Educației și Cercetării după logica inversă, de fapt. El fiind expert în latura inversă a culturii.

Ion Sturza este propunerea celor de la “Șinu Roma” pentru funcția de Ministru al Afacerilor Externe. Acesta trăiește peste hotare, are afaceri acolo, nu achită impozite în bugetul Republicii Moldova, dar obișnuiește să se dea cu părerea cu privire la politica de la noi, chiar dacă în trecut, când a avut șansa, a oferit salarii în galoși și cereale.

Pașa Parfeny, se pare că ar face față de minune cu funcția de ministru al apărării, care ar putea fi un model de ministru occidentalizat. O armă bună împotriva dușmanilor externi ar fi cântecele lui Pașa Parfeny. Dacă ar fi difuzate pe boxe la hotarele țării, mulți ar renunța să mai atace Moldova. Ultimul ministru este Valeriu Streleț, ca șef la agricultură.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share