Alte știri

(video) Procuratura Generală: 2 mld 276 de milioane, bani care au fost recuperați din urma fraudei bancare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi a fost organizată o conferință de presă de către Procuratura Generală. În cadrul acestuia, procurorii au vorbit despre zvonurile care sunt foarte multe ce ține de Procuratură și raportul Kroll, spunând că o listă cu beneficiari nu a fost niciodată pe masa de la Procuratura Generală. Un alt zvon dezmințit este cu privire la banii recuperați. Procurorii spun că a fost recuperată o sumă impunătoare deja.

Procurorul General, Eduard Harunjen a spus presei că nu există nici o copie de raport kroll2, care să fie păstrată pe masa procuraturii, sau o listă cu beneficiari din frauda bancară. În general, Harunjen a spus că nu a fost înmânat Procuraturii Generale, după cum se vehiculează în presă. Nici ce ține de Procuratura Anticorupție, aceștia la fel nu au dat nimănui nici un raport, pentru că nu l-au primit.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Un alt punct important despre care au vorbit reprezentanții procuraturii generale, ține de recuperarea banilor din fraudele bancare. Adriana Bețișor a dezmințit că nu au fost recuperați nici un bănuț, aceasta a declarat că în urma sechestrurilor puse și a altor modalități, au fost recuperată suma de 2 miliarde 276 milioane de lei.

loading...

Comments are closed.