Economic

(video) Programul „Prima Casă” este prezentat la Târgul Imobiliar din Capitală

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cei care vor să afle mai multe informaţii despre programul de stat Prima Casă o pot face, până duminică, la Târgul Imobiliar care s-a deschis, astăzi, la un centru de expoziţii din Capitală. Oamenii vor putea discuta cu reprezentanţii ODIMM despre paşii de aplicare la program şi cu angajaţii băncilor partenere – despre cele mai avantajoase oferte, transmite PRIME.

Radu Muntean spune că a obosit de gălăgia din Capitală şi vrea să se mute la casa lui, undeva într-o suburbie. Tânărul a început să caute un apartament care să-i fie pe plac încă la începutul anului şi susţine că programul Prima Casă îl poate ajuta să-şi transforme visul în realitate.

„Din start am auzit de la televiziune că oferta e interesantă. O posibilitate bună pentru tineretul nostru. Confortabil în primul rând şi să spunem aşa, la un preţ accesibil. Aş vrea în afara oraşului să spunem, mai puţină aglomeraţie şi mai linişte”, a spus locuitorul Capitalei, Radu Muntean.

Şi alţi tineri veniţi la târg s-au arătat interesaţi de programul Prima Casă.

„La expoziţie sunt prezente multe familii tinere care ar dori să-şi procure o locuinţă în cadrul programului şi pentru a primi o informaţie relevantă pot să se adreseze la panoul nostru. Lumea se lasă interesată de acest program, este un program mult aşteptat şi mulţi tineri aplică la el”, a zis reprezentantul ODIMM, Vadim Îndoitu.

loading...

Comments are closed.