Social

(video) Protest inedit a unui producător autohton! A vărsat o cisternă de lapte în fața Primăriei Chișinăului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un protest neobișnuit în fața Primăriei municipiului Chișinău. Un producător autohton de lapte și produse lactate a vărsat în fața primăriei aproximativ o tonă de lapte, în semn de nemulțumire cu anularea autorizației de a-și vinde produsul în magazinele mobile pe care le avea pe străzile capitalei.

Constantin Străjescu, tânărul fermier care deține o gospodărie țărănească a venit astăzi în fața primăriei pentru a-și arăta nemulțumirea față de decizia primarului interimar, Ruslan Codreanu, în urma căreia a devenit imposibil să-și continue afacerea sau să își întrețină ferma, el având datorii imense.

Tânărul antreprenor a publicat un video anterior, în care a cerut autorităților să îl ajute în continuarea afacerii, însă, dacă s-a ajuns la această acțiune de protest, probabil, decizia lui Codreanu a rămas aceeași, chiar dacă, fermierul a publicat documentele, care sunt în ordine.

Drept protest, Constantin Străjescu a vărsat o cisternă de lapte, cu volumul de aproximativ o tonă pe trotuarul din fața primăriei.

loading...

Comments are closed.