Politic

VIDEO // Protest la sediul PAS: Maiei Sandu i s-au adus donații de ceapă, vin și macaroane

Pinterest LinkedIn Tumblr

Acțiune de protest la sediul PAS. Activistul civic, Vitalie Florea, a adus mai multe produse alimentare pentru Maia Sandu. Astfel, vloggerul și-a exprimat nemulțumirea față de colectarea de bani de la cetățeni pe care a organizat-o partidul Maiei Sandu. „Cu toții știm că Maia Sandu trăiește din donații ai oamenilor cu suflet mare, așa ca mine sau ca Ilan”, spune Florea, transmite Telegraph.md, cu referire la ABCNews.md

„Am adus ceapă, înainte de întâlnirea cu alegătorii o să vă ungeți pe sub ochi cu ceapă și o sa-i luați de suflet tare, tare. Niște usturoi pentru păstrarea distanței sociale. Fasole, dacă nu o să ajute usturoiul, șervețele pentru a șterge sudoarea de atâta muncă pentru binele poporului, un șip de vin, ca să curgă promisiunile mai bine și mai vesel. Ce fel de campanie electorală fără macaroane. Oleacă de bănuți pentru “morojenă” la voluntari”, spune Florea.

Pe final, vloggerul a lăsat să se înțeleagă că PAS și Maia Sandu sunt plătiți de către oligarhii Ilan Șor și Vlad Plahotniuc.

„Din partea mea mai puțin, din partea Israelului mai mult. Se zvonește în satul nostru moldovenesc că Plahotniuc, pas cu pas, tot mai mult se întărește în MaiaMi și Șor la fel”, a conchis vloggerul.

Vitalie Florea este un activist civic, care critică întreaga clasă politică pe motiv că ar fi toată la fel. Diferența între politicieni constă, în opinia acestuia, doar în denumirile partidelor.

Citește și: Năstase a prezentat la CEC semnăturile necesare pentru înregistrarea la funcția de președinte

loading...

Comments are closed.