VIDEO // PSRM acuză PAS de neîndeplinirea promisiunilor electorale privind tineretul și educația

PSRM

Deputatul PSRM Vladimir Odnostalco, consilierul municipal PSRM, Victor Poleacov și reprezentantul organizației de tineret ”Garda Tânără”, Nichita Romenschii, au susținut un briefing în cadrul căruia au relatat despre realizarea promisiunilor date de PAS în campania electorală în domeniul politicilor de tineret și educație.

Vladimir Odnostalco a menționat că președintele Maia Sandu și Partidul PAS au ajuns la guvernare în mare parte datorită promisiunilor pompoase și propagandei false, inclusiv în domeniul tineretului.

„Propaganda a avut efect, tinerii au votat pentru PAS în speranța unui viitor mai bun, în speranța că vor putea obține studii, un lucru bine remunerat ca să-și construiască viitorul aici, acasă. Dar în realitate totul s-a dovedit a fi absolut diferit – în doi ani, numărul universităților a scăzut, locuințele s-au scumpit, iar tinerii sunt dezamăgiți”, a subliniat deputatul.

Victor Poleacov a amintit că în cadrul campaniilor electorale, liderii organizațiilor de tineret PAS au dat asigurări că promisiunile lor electorale vor fi incluse în programul de guvernare. Cu toate acestea, deși astăzi PAS se află în Parlament și în Guvern – nicio promisiune PAS adresată tinerilor nu a fost îndeplinită.

Nichita Romenschi a subliniat că guvernarea divizează tineretul în două categorii: cea care reprezintă PAS, căreia îi sunt deschise toate drumurile, și restul tinerilor, pentru care există o singură soluție– să părăsească țara.

„Este o situație dramatică. Cât timp la guvernare va fi PAS, tineretul nu are viitor”, a subliniat tânărul.

Total
0
Shares
Total
0
Share