VIDEO // Reacția lui Igor Dodon la cedarea terenului Stadionului Republican, Ambasadei SUA: ”Acest teren să fie alocat pentru necesitățile chișinăuienilor”

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon dezaprobă cedarea Stadionului Republican Ambasadei Statelor Unite ale Americii, transmite Telegraph.md

Dodon spune că acest spațiu a fost cedat de către majoritatea PAS și Președinția țării, iar această cedare a fost o greșeală.

Poziția liderului socialist constă în faptul că acest teren trebuie să fie alocat pentru necesitățile chișinăuienilor.

”Și astăzi vedem că majoritatea parlamentară, împreună cu Președinția țării a cedat acest spațiu pentru construcția unei ambasade în centrul Chișinăului. Eu cred că aceasta este o greșeală, pentru că aceasta va bloca, în primul rând, tot perimetrul din centrul orașului, eu rămân pe poziția și noi rămânem pe poziția că acest teren să fie alocat pentru necesitățile chișinăuienilor – un parc social, un local ceva pentru necesitățile oamenilor, dar nu construcții de ambasade în centrul Chișinăului”, a declarat Igor Dodon.

Citește și: Vladimir Voronin, primul discurs în noul Parlament: ”Noi suntem diferiți, dar aș vrea să cred că ne unește dragostea de țară și poporul nostru”

Total
0
Shares
Total
0
Share