(video) Reacția lui Năstase după ce Maia Sandu l-a numit pe Dodon TRĂDĂTOR și s-a adresat la Procuratură

binomul ACUM PSRM, PSRM, ACUM, blocul ACUM, pas, Platforma DA, ACUM DA PAS, PAS cu DA, Igor Dodon, Maia Sandu, Dodon acuzat de trădare

Câțiva activiști civici au mers astăzi la Parlament pentru a întreba deputații binomului ACUM-PSRM opinia despre acuzațiile Maiei Sandu precum că Igor Dodon a trădat cetățenii Republicii Moldova și că PSRM e un partid finanțat de Moscova.

Activiștii nu au putut discuta cu Maia Sandu, în schimb l-au întrebat pe ex-deputatul Năstase cum comentează acuzațiile Maiei Sandu la adresa lui Dodon.

“Cum comentați acest video, aici Maia Sandu spune că Igor Dodon este trădător și că se va adresa Procuraturii Generale pentru a-l cerceta penal pentru că finanțează PSRM cu bani din Rusia.”, l-au întrebat activiștii pe Năstase.

“Întrebați-o pe Maia Sandu. Ea o să vă răspundă cel mai frumos și cel mai bine.”, a răspuns ex-deputatul Năstase, refuzând să comenteze informațiile despre PSRM și banii primiți din Rusia.


Amintim că Maia Sandu a anunțat că va depune plângere penală la Procuratura Generală pentru investigarea „actelor de trădare de patrie comise de cetățeanul Igor Dodon în calitate de președinte”. Lidera PAS a mai spus prin acțiunile sale în calitate de președinte, Igor Dodon pune în pericol independența și suveranitatea Republicii Moldova.

„Cetățeanul Igor Dodon, folosind funcția de președinte al Republicii Moldova, obținută prin fraudă și manipulare, pune în pericol independența și suveranitatea Republicii Moldova, urmând o agendă străină intereselor cetățenilor acestei țări”, a declarat Maia Sandu.

Total
0
Shares
Total
0
Share