Alte știri

VIDEO // Reacția lui Vladimir Voronin, după ce Dorin Chirtoacă a îmbrâncit o deputată și a încercat să ajungă în fața liderilor BECS

Pinterest LinkedIn Tumblr

Dorin Chirtoacă este cel care timp de 10 ani de zile a prădat Primăria municipiului Chișinău, acel care împreună cu unchiul lui (Mihai Ghimpu – n.r.) au furat tot ce puteau să fure din țară, este reacția lui Vladimir Voronin, după ce Dorin Chirtoacă a sărit în spatele deputatei Adela Raileanu și a încercat să ajungă în fața liderilor Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

”Ei ne dictează cum noi trebuie să ne organizăm viața în țara noastră? Rușine față de acești trădători ai neamului nostru”, a exclamat Voronin de pe scena acțiunii ”Iubim Moldova”.

”Iată fața adevărată a partidelor de dreapta (unioniste, pro-europene și pro-NATO). Iată haosul și violența pe care o reprezintă aceste partide – PAS, PUN, AUR ș.a.

Chirtoacă și alde dânsul au fost și rămân emblema dreptei in Moldova. Emblema haosului, a bădărăniei, a furtului miliardului, a incompetenței în administrație, a corupției, emblema iresponsabilității față de cetățeni.

Marșul „Iubim Moldova” a arătat diferența dintre încrederea, calmul și spiritul patriotic moldovenesc al comuniștilor și socialiștilor, pe de o parte, și extremismul politic al unioniștilor, pe de altă parte”, a fost și reacția lui Igor Dodon, după acest incident cu Dorin Chirtoacă.

În replică, Chirtoacă susține că el s-a apărat.

loading...

Comments are closed.