Politic

Video realizat de Natalia Morari: Andrei Năstase din nou cu fundul ud în fața oamenilor!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, s-a făcut din nou de rușine în fața oamenilor adunați de binomul PAS cu DA ieri la o manifestație politică. După cum se vede și din video-ul realizat de Natalia Morari, jurnalista de la TV8, Năstase s-a udat din nou la fund. Nu cunoaștem de ce Natalia Morari a ales să-l filmeze pe Năstase anume din acel unghi.


După ce probabil cineva din apropiații să-i i-a spus liderului PPDA că s-a udat din nou la fund, Năstase a ales să se înfășoare cu un Tricolor al Republicii Moldova. Un gest cu totul și cu totul nepatriotic din punctul de vedere al mai multor internauți care au criticat dur gestul lui Năstase, realizând chiar și mai multe meme-uri la subiect.

Andrei Năstase, Liderul PPDA, Platforma DA, PAS cu DA, Maia Sandu, PAS, protest PPDA, protest in Chisinau, protest PAS cu DA, Victor Topa, casele lui Nastase, Plahotniuc, Piata Marii Adunari NATIONALE, protest 26 august, protestul diasporei, diaspora moldoveneascaNu este însă prima dată când Năstase se udă la fund în fața oamenilor. Năstase s-a mai udat în pantaloni și în anul 2017, când la fel împreună cu Maia Sandu și PLDM au organizat o manifestație politică în fața Parlamentului.

Atunci, internauții i-au sugerat lui Năstase să instaleze și WC-uri atunci când mai adună oamenii în centrul Chișinăului. La manifestația de ieri WC-uri publice au fost, doar că erau instalate de cei de la Partidul ȘOR, care la fel au organizat ieri în PMAN o manifestație politică.

Amintim că la manifestația politică de ieri organizată de binomul Maia Sandu și Andrei Năstase s-au adunat doar câteva sute de persoane. În pofida promisiunilor acestor doi politicieni precum că manifestația de pe 26 august trebuia să fie alt fel și ei își vor lua țara înapoi, ieri totul s-a rezumat la blocarea centrului Chișinăului de către câteva sute oameni.

Liderul PPDA nu a comentat situația rușinoasă în care s-a pomenit și ieri.

loading...

Comments are closed.