VIDEO // Renato Usatîi, despre cei 3 ani de guvernare PAS: Сod roșu de minciună! Avem nevoie de dictatura ordinii în interesul țării și dictatura responsabilității față de oameni!

Despre cum a guvernat PAS țara în ultimii trei ani poți scrie o carte, iar titlul ei va fi „Cod galben de PAS, cod roșu de minciună”. Astfel a comentat președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, rezultatele dezastruoase ale PAS de când a obținut toată puterea în Moldova.

Potrivit politicianului, oamenii au avut mari așteptări, însă „PAS a făcut numai nebunii în trei ani de zile”.

„În loc să se ascundă undeva la umbră, să nu-i vadă nimeni, au decis să ne sufoce, pe căldura asta, cu minciunile lor. Trebuie să fii tare pierdut în spațiu și să fii foarte nesimțit ca să ieși în fața oamenilor și să te lauzi cu faptul că în trei ani de zile n-ai făcut nimic”, a spus Usatîi.

El a subliniat că PAS a eșuat în toate domeniile: justiția este subjugată, economia e la pământ, tarifele sunt cele mai mari din regiune, concursurile sunt trucate, criminalitatea și infracțiunile au înflorit, oamenii nu se simt în siguranță.

„Multe, foarte multe, că nu poți să le enumeri pe toate. Dar cel mai grav este că PAS a dus la prăbușirea speranțelor și a încrederii în instituțiile statului, încredere care cu greu mai poate fi refăcută. Cum a guvernat PAS, poți să scrii o carte, iar titlul ar suna așa – Cod galben de PAS, cod roșu de minciună”, a menționat Usatîi.

Politiciaтul este încrezut că actuala guvernare trebuie să plece cât mai repede. Iar țara are nevoie de o resetare și de o schimbare, în caz contrar „Moldova va dispărea sau, în cel mai bun caz, se va duce de râpă”.

Renato Usatîi a declarat că, dacă va avea mandatul de președinte, este gata se mă implice și să scoată țara de sub „ciuma galbenă”, iar după asta toți cetățenii împreună să facă curățenie în țară.

„Știu de ce au nevoie oamenii. Iar agenda mea politică coincide cu interesul și bunăstarea cetățenilor. Împreună cu echipa mea suntem gata să o luăm de la capăt. Iar pentru asta este nevoie de dictatură: dictatura ordinii în interesul țării și dictatura responsabilității față de oameni!”, a conchis Usatîi.

În 2021, în urma alegerilor parlamentare anticipate PAS a obținut 63 de mandate de deputat, având majoritatea parlamentară și instituind controlul absolut asupra tuturor instituțiilor statului.

Total
0
Shares
Total
0
Share