VIDEO // Renato Usatîi, liderul Partidului Nostru: În alegerile prezidențiale voi lupta împotriva Maiei Sandu și a lui Dodon

„În alegerile prezidențiale voi lupta împotriva Maiei Sandu și a lui Dodon”, a declarat președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi.

Politicianul a amintit că încă din anul trecut a declarat deschis că va candida la alegerile prezidențiale, spre deosebire de Igor Dodon care intenționează să candideze, dar mimează susținerea unui candidat comun.

„Dodon minte mereu. El a mimat susținerea unui candidat unic. Public vorbea despre susținerea pentru Stoianoglo, dar la Moscova a discreditat ideea candidatului unic. Este minciună și recentele lui declarații despre faptul că partidul va decide în iulie cine va fi candidatul. El deja a decis că va candida. Dodon a mințit, minte și va minți în continuare, pentru că minciuna este esența lui”, a declarat Usatîi în cadrul emisiunii „Puterea e în Adevăr!”.

El a subliniat că cetățenii trebuie să știe: „Dodon și Sandu acționează împreună”.

„Sarcina principală a lui Dodon este să o ajute pe Maia Sandu să câștige în turul doi. Așa se explică și amânarea pentru anul viitor a unor dosare penale ale lui Dodon”, a explicat Renato Usatîi.

Liderul Partidului Nostru și-a reiterat poziția că „Țara trebuie salvată de Sandu, dar nu trebuie de admis revenirea la putere a unor Dodoni”.

„Pentru aceasta, în turul doi nu trebuie să ajungă nici Sandu, nici Dodon. E nevoie de un om, care o poate învinge cu adevărat pe Maia Sandu!”, a spus Renato Usatîi.

Total
0
Shares
Total
0
Share