VIDEO // Renato Usatîi, președintele Partidului Nostru, a oferit 10 mii de euro Clubului de fotbal FC KFL Comrat: „Sunteți un exemplu bun pentru toți tinerii!”

Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, susține financiar clubul FC KFL Comrat cu suma de 10 mii de euro. Banii vor fi utilizați pentru dezvoltarea echipei. Renato Usatîi a anunțat acest lucru marți seara, în Orășelul Fotbalului din Comrat, în timpul transmisiunii primei semifinale a Campionatului European 2024.

„Am fost plăcut surprins că la Comrat sunt băieți tineri care sunt vestiți nu doar la Comrat, dar și în toată țara. Acesta este clubul Comrat Football League. Cred că orașul trebuie să fie mândru de ei. Sunteți nu doar băieți talentați, ci și un exemplu bun pentru toți tinerii. De aceea, din partea mea, ca suport pentru club, pentru dezvoltare, pentru echipament – 10 mii de euro pentru voi!”, a spus Renato Usatîi.

El le-a urat succes tuturor oaspeților Orășelului Fotbalului și a spus că va face totul pentru a promova sportul.

„De aceea am deschis două orășele de fotbal – la Bălți și la Comrat. Sper că aceasta va deveni o tradiție bună și corectă, pentru că noi, spre deosebire de alte partide, promovăm valorile corecte, astfel încât copiii noștri să crească și să devină oameni adevărați și campioni adevărați”, a adăugat Usatîi.

Transmisiunea meciului dintre Spania și Franța în centrul Comratului a adunat mii de locuitori ai orașului și din toată Găgăuzia. Invitatul special al programului de concert a fost celebrul cântăreț și prezentator TV Oleg Kenzov. El le-a urat locuitorilor din Comrat să caute și să găsească mereu momente pozitive în viață.

În această seară, 10 iulie, Oleg Kenzov va concerta în fața publicului din Orășelul Fotbalului din Bălți. Seara, acolo va fi transmisă a doua semifinală a Campionatului European, în care se vor întâlni echipele Olandei și Angliei.

Reamintim că Orășelul Fotbalului din Bălți și Comrat a fost deschis la inițiativa și din banii personali ale lui Renato Usatîi. Acesta va funcționa până la sfârșitul Euro 2404, care se va încheia pe 14 iulie.

Total
0
Shares
Total
0
Share