Politic

VIDEO // Renato Usatîi rămâne fără un partener politic

Pinterest LinkedIn Tumblr

După Lenuța Burghilă, care anunța, săptămâna trecută, că pleacă din partidul lui Cavcaliuc, PACE, și Lilian Cașu afirmă că se retrage din politică. Acesta a fost membru de bază al Partidului Nostru, condus de Usatîi, scrie n4.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Va anunț că, din motive personale, îmi întrerup activitatea politică. Mulțumesc lui Renato Usatîi și Echipei Partidului Nostru pentru conlucrare”, a scris acesta pe Facebook.

Cașu a fost candidatul al Partidului Nostru la funcția de primar general al municipiului Chișinău, precum și șef al organizației teritoriale Chișinău a PN.

În mai 2021, redacția Sinteza a intrat în posesia unui filmuleț, în care apare unul dintre candidații care se află în capul listei pentru alegerile parlamentare anticipate. Este vorba despre Ilian Cașu, vice-președintele Partidului Nostru, care este condus de Renato Usatîi.

În acest video, se vede clar cum Ilian Cașu poartă o discuție amabilă cu cineva prezent în birou, iar la un moment dat, acesta întinde mâna, ia o sumă de bani și o pune în buzunar. Conform unor surse, vice-președintele Partidului ar ridica un salariu lunar de 2000 de dolari.

Redacția Sinteza a postat și o altă înregistrare, în care un contabil angajat la partidul lui Renato Usatîi, explica ce resurse financiare a primit de la Ilian Cașu și cum ar trebui să fie repartizați banii. Totodată, contabilul declara că banii sunt aduși cu trenul din Federația Rusă cu ajutorul omului de cuvânt al lui Renato Usatîi, Nicolae Țîpovici.

loading...

Comments are closed.