(video) Renato Usatîi spune că l-a finanțat pe Dodon și prezintă dovezi că Șor i-a achitat călătoriile la Moscova

alegeri 2019, alegeri parlamentare, alegeri moldova, alegeri 24 februarie, alegeri pe sistem mixt, circumscriptii electorale, candidati independenti, parlamentarele 2019, alegeri libere, alegeri corecte,dodon finantare, usatii si dodon, usatii si shor, usatii si platon, dodon la moscova, psrm finantare, dodon si shor, dodon si usatii, dodon si platon, greceanii la rusia, dodon si putin,greceanii si putin, presedinte psrm, conducerea psrm

În cadrul unei conferințe on-line, susținute pe Facebook, președintele “Partidului Nostru”, Renato Usatîi a mărturisit că alături de Ilan Șor și Veaceslav Platon au fost printre finanțatorii lui Igor Dodon. Perioada de susținere financiară a coincis cu momentul când actualul președinte al Republicii Moldova a părăsit fracțiunea Partidului Comuniștilor din Republica Moldova. Mai mult de atât, Usatîi a publicat pe profilul său și documente care confirmă că a achitat biletele de avion a lui Igor Dodon.

Fostul primar al municipiului Bălți recunoaște că îl mustră conștiința pentru faptul că l-a susținut financiar pe Igor Dodon începând cu anul 2013. După declarațiile făcute publice de Ilan Șor, care a recunoscut în cadrul unei conferințe de presă faptul că împreună cu raiderul numărul 1 din CSI, Veaceslav Platon l-au finanțat în nenumărate rânduri pe Igor Dodon, Renato Usatîi spune că și-a dat seama despre faptul că Dodon profita de faptul că unii oameni de afaceri nu comunicau între ei și pentru o colaborare pe viitor lua bani de la mai mulți bussinesmani printre care cele mai cunoscute figuri sunt Șor, Platon și Usatîi. Mai mult de atât, președintele PN este convins de faptul că sunt și alți oameni de afaceri care au dat bani pentru politică lui Dodon dar nu recunosc acest fapt. Usatîi contează pe conștiința acelor oameni și speră că aceștia vor urma exemplul său și a lui Ilan Șor și vor recunoaște că i-au plătit bani lui Dodon.

Politicianul este sigur de faptul că Ilan Șor are suficiente informații compromițăroare la adresa lui Dodon, exact cum avea și la adresa lui Filat, pe care le-a prezentat la momentul potrivit. Usatîi presupune că aceste informații vor fi publicate în ajun de alegeri parlamentare.

În confirmarea celor spuse, Renato Usatîi a prezentat mai multe “Invoice-uri” care confirmă faptul că Ilan Șor a plătit biletele de avion ale lui Igor Dodon dar și a președintei actuale a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi. Biletele prezentate au fost comandate de Ilan Șor pe ruta Chișinău-Domodedovo, adică Dodon și Greceanîi au zburat de mai multe ori la Moscova din banii lui Renato Usatîi.

dodon finantare, usatii si dodon, usatii si shor, usatii si platon, dodon la moscova, psrm finantare, dodon si shor, dodon si usatii, dodon si platon, greceanii la rusia, dodon si putin,greceanii si putin, presedinte psrm, conducerea psrmdodon finantare, usatii si dodon, usatii si shor, usatii si platon, dodon la moscova, psrm finantare, dodon si shor, dodon si usatii, dodon si platon, greceanii la rusia, dodon si putin,greceanii si putin, presedinte psrm, conducerea psrmdodon finantare, usatii si dodon, usatii si shor, usatii si platon, dodon la moscova, psrm finantare, dodon si shor, dodon si usatii, dodon si platon, greceanii la rusia, dodon si putin,greceanii si putin, presedinte psrm, conducerea psrmdodon finantare, usatii si dodon, usatii si shor, usatii si platon, dodon la moscova, psrm finantare, dodon si shor, dodon si usatii, dodon si platon, greceanii la rusia, dodon si putin,greceanii si putin, presedinte psrm, conducerea psrmdodon finantare, usatii si dodon, usatii si shor, usatii si platon, dodon la moscova, psrm finantare, dodon si shor, dodon si usatii, dodon si platon, greceanii la rusia, dodon si putin,greceanii si putin, presedinte psrm, conducerea psrmConducerea Partidului Socialiștilor a calificat aceste declarații ale lui Renato Usatîi ca fiind provocări și falsuri.

Total
0
Shares
Total
0
Share