Economic

VIDEO // Reparații individuale direct de la compania de construcții: Soluțiile care vă ajută să economisiți bani

Pinterest LinkedIn Tumblr

Acum, potențialii cumpărători de apartamente din complexele ICAM și OASIS vor putea discuta în prealabil despre designul interior, vor alege materialele de construcție pe care le vor și vor alege mobilierul pe gustul lor.

Apartamentele renovate și mobilate câștigă popularitate în rândul cumpărătorilor. La început, apartamentele gata făcute, cu finisaje, au început să trezească interes. Acum companiile de construcții au mers mai departe și au început să ofere locuințe deja mobilate.

Soluțiile pregătite vă ajută să economisiți bani. Banii cheltuiți pentru mobilarea locuinței pot fi incluși în prețul apartamentului. Aceasta înseamnă că mobilierul poate fi achiziționat folosind nu un credit de consum, ci unul ipotecar la o rată mai mică. În plus, mobilierul este mai ieftin datorită faptului că firma de construcții îl achiziționează de la producători în condiții mai favorabile.

Mai mult, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la aspectul apartamentului. În etapa de construcție, potențialul client va putea alege designul care îi place, materiale de construcție, electrocasnicele încorporate și mobilierul.

Prin achiziționarea apartamentelor în complexele ICAM și OASIS, aveți posibilitatea de a economisi mai mult alegând ceea ce este potrivit pentru dumneavoastră.

Pentru mai multe detalii și rezervări, sunați la numărul de telefon: +373 68 999 361.

loading...

Comments are closed.