Alte știri

VIDEO // Riscă până la 20 de ani de închisoare pentru omor. Mărturiile suspectului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ofițerii Secției investigare infracțiuni din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău în comun cu angajații IP Buiucani și grupa crime grave, în urma măsurilor întreprinse, au reținut un bărbat în vârstă de 36 de ani, originar din r-nul Criuleni, pentru comiterea unui omor.

Cadavrul unui bărbat a fost depistat pe data de 14 decembrie curent de către o doamnă care și a alertat poliția, în timp ce se deplasa pe malul râului ,,Bâc”. Imediat la fața locului a fost orientată grupa operativă din cadrul inspectoratului, pentru a stabili toate circumstanțele. La examinarea cadavrului de către medicul legist la fața locului, vizual careva leziuni corporale vizibile nu au fost depistate. Cadavrul fiind îndreptat la CML, pentru efectuarea expertizelor necesare pentru a fi stabilită cu exactitate cauza decesului. Totodată în cadrul cercetărilor la fața locului angajații poliției au stabilit identitatea bărbatului el s-a dovedit a fi în vârstă de 59 de ani, fără loc permanent de trai.

Potrivit certificatului medical constatator, s-a stabilit că decesul bărbatului a survenit din cauza asfixiei mecanice .

Urmare a acțiunilor speciale de investigație întreprinse de către polițiști, bănuitul în comiterea infracțiunii a fost reținut și escortat la inspectorat. În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vinovăția, comunicând că în timp ce se afla împreună cu victima pe malul iazului și consumând băuturi alcoolice între ei s-a iscat un conflict, care a dus la săvârșirea unei infracțiuni.

Individul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru ,,Omor”, iar conform legislației penale în vigoare el riscă închisoare de la 15 la 20 de ani sau  detenţie pe viaţă. Este de menționat că acesta a fost anterior judecat pentru mai multe infracțiuni .

loading...

Comments are closed.