Social

VIDEO // Riscă până la 7 ani de închisoare pentru jaf stradal. Cine este bănuitul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în mun. Chișinău, a fost reținut pentru 72 de ore în izolator, pentru comiterea unui jaf stradal.

Polițiștii sec. Botanica au fost alertați în seara de 21 aprilie curent, de către victimă, un bărbat în vârstă de 35 de ani, care a comunicat că în timp ce se afla în curtea blocului de locuit amplasat pe str. N. Zelinski, a fost jefuit. La locul faptei bărbatul a comunicat forțelor de ordine că de el s-a apropiat un individ și aplicându-i mai multe lovituri, în mod deschis i-a sustras telefonul mobil de model ,,Xiaomi Redmi Note 7”, după care a fugit într-o direcție necunoscută. Prejudiciul cauzat victimei constituie 4 000 lei.

Urmare a măsurilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de polițiști, individul a fost localizat și reținut fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția.

Este de menționat că individul nu este la prima abatere anterior fiind judecat pentru atac tâlhăresc.
Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru jaf, care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu închisoare de la 5 la 7 ani.

loading...

Comments are closed.