(video) RUȘINOS! Limbajul deputatului ilegitim, Alexandru Slusari din ACUM: “Pupați-l în cur!”

Alexandru Slusari, Platforma DA, ONG anti-discriminare, PPDA, ACUM, ACUM DA PAS, PAS, Platforma DA, blocul ACUM, LIMBAJ DE DEPUTAT

Deputatul ilegitim din alianța ACUM-PSRM, Alexandru Slusari, a folosit din nou un limbaj suburban chiar în fața Parlamentului.

În momentul în care mai mulți activiști civici încercau să obțină de la deputații binomului ACUM-PSRM reacții privind declarația Maiei Sandu precum că Dodon este trădător și Procuratura Generală trebuie să-i deschidă dosar penal, Slusari i-a zis unei domnișoare să-l pupe în cur pe Plahotniuc (n.r. ne cerem scuze de la cititorii noștri, dar ca să nu fim acuzați de manipulare, suntem nevoiți să-l cităm pe Slusari).

Nu este pentru prima dată când Slusari se adresează cu un limbaj suburban femeilor. Anterior, într-o discuție cu Năstase, Alexandru Slusari a numit-o pe Maia Sandu ca fiind “oaie”.

„Slusari: E târziu. Nu putem merge în paralel, dar oaia asta, în afară de sondaj, nu recunoaște nimic. Dacă IRA va desena cu un procent mai mult pentru ea, va insista că este candidat.„, spunea atunci Slusari.

Facem apel către ONG-urile anti-discriminare din Republica Moldova să condamne limbajul lui Alexandru Slusari. 

Total
0
Shares
Total
0
Share