Politică

VIDEO // Ruslan Codreanu a anunțat cine sunt membrii partidului pe care îl va conduce

Pinterest LinkedIn Tumblr

În cadrul unei conferințe de presă, fostul primar interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, a anunțat constituirea propriului partid politic și a prezentat membrii echipei. Medicul pediatru Mihai Stratulat este printre susținători, transmite Telegraph.md, cu referire la TV8.md

Ruslan Codreanu a menționat că urmează să constituie grupul de inițiativă și colectarea semnăturilor. Deocamdată, inițiativa politică nu are denumire și siglă.

Ruslan Codreanu: „Vrem ca probleme oamenilor să ajungă pe agenda Parlamentului. Noi venim ca un partid de alternativă, noi vrem să dezvoltăm potențialul omului, noi nu vrem să fim un partid foarte clasic, dar un partid pragmatic. Noi credem că glodul nu are ideologie de dreapta sau stânga. Noi asistăm la faptul că sunt deputați care au al șaptelea mandat. Noi vrem ca toți oamenii să fie auziți. O să colectăm semnături și împreună cu oamenii vom decide asupra denumirii și siglei partidului.

Ruslan Codreanu a deținut funcția de primar general interimar al municipiului Chișinău în perioada aprilie 2018 – iulie 2019. În 2015 a fost ales consilier municipal în Consiliul Municipal Chișinău (CMC), iar în 2017 a fost numit viceprimar pe domeniul social. Anterior, Codreanu a fost membru al Partidului Popular European din Moldova, condus de Iurie Leancă.

Citește și: Slusari: Valeriu Pașa, toxici sunt mercenarii, erijați în analiști politici, care strică aerul în platouri

loading...

Comments are closed.