VIDEO // Ruslan Codreanu: O grădiniță din Chișinău, cu 24 de grupe, este în paragină

Ruslan Codreanu, liderul Partidului Puterea Oamenilor

Două mii de copii stau în rând pentru un loc în grădiniță, doar în sectorul Ciocana. În același timp, o grădiniță cu 24 de grupe stă în paragină în loc să fie construită și dată în exploatare pentru a bucura cel puțin 300 de familii cu copii mici, a dezvăluit Ruslan Codreanu, ex-primar general interimar al mun. Chișinău.

”Ce se va face în locul ei? Desigur blocuri de locuit, că doar asta lipsește în sectorul Ciocana – încă un bloc de locuit de-a lui vreun donator obscur al lui Ceban. Din păcate, sunt mai mult ca sigur că terenul deja a fost privatizat, deoarece au apărut garduri.

Părinții din sectorul Ciocana, micro sectorul Budești 8, au tot sesizat autoritățile despre accidentele și riscurile care le are această clădire, care acum nu este decât un veceu public.

Pentru cei care urmează să-mi comenteze ce am făcut eu, spun simplu. Într-un an, în 2018 – 2019, am majorat bugetul pentru grădinițe de 5 ori, am dat în exploatare în sectorul Ciocana grădinița 155 și am construit în sectorul Buiucani, exact așa o grădiniță de la 0, cu 14 grupe, grădinița 166.

Atunci când prioritatea sunt copiii și viitorul sănătos al orașului, nu faci doar pavaj de un miliard de lei și drumuri până la prima ploaie, dar te gândești la priorități”, a declarat Ruslan Codreeanu, președintele Partidului Puterea Oamenilor, candidat pentru funcția de primar al mun. Chișinău.

Total
0
Shares
Total
0
Share