Alte știri

(Video) S-a lansat banda „reversibilă” și centura Cafenelei Guguță? Efectele reformei lui Năstase în comun cu Ivan Ceban

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi a avut loc semnarea memorandumului de colaborare între Ministerul Afacerilor Interne, condus de Andrei Năstase, și Primăria municipiului Chișinău, condusă neoficial de PSRM și Ivan Ceban. Drept reacție, activistul civic Victor Bunescu a surprins o mașină de lux care se deplasa liber prin Grădina publică „Ștefan cel Mare”, el întrebându-se dacă aceasta o fi una din consecințele cooperării dintre Năstase și Ceban.

„În urma semnării memorandumului dintre subalternii lui Ion Cebanu și Andrei Năstase, despre colaborarea administrației Chișinăului și IGP, s-a lansat banda „reversibilă” și centura Cafenelei Guguță”, a scris Victor Bunescu, pe facebook. El a postat și un video (vedeți mai jos).

De menționat că prin banda reversibilă, activisul civic a făcut trimitere la ideea ministrului de interne de a introduce o bandă reversibilă (cu circulație din ambele sensuri) pe str. Aleco Ruso din capitală, cu scopul de a fluidiza traficul rutier. Însă, potrivit lui Bunescu, rezultatul este zero.

loading...

Comments are closed.