(Video) Scandal filmat într-un troleibuz din Chișinău: Un tânăr furios a încercat să sară pe fereastră din mers

Scandal într-un troleibuz din Chișinău, Un tânăr furios a încercat să sară pe fereastră din mers, tinerii din ziua de azi, politia moldova, tinar drogat, troleibuzul 10 orasul chisinau, 

Un tânăr probabil a uitat să coboare la stația care avea nevoie, iar când și-a dat seama troleibuzul deja pornise. Pasagerul cu un ton agresiv a strigat la șofer să oprească, însă șoferul a ignorat solicitarea. Drept reacție, băiatul furios a încercat să sară pe fereastră din mers. Incidentul s-a propus noaptea trecută într-un troleibuz care circula pe str. Ștefan cel Mare din Chișinău, în apropiere de stația Universitatea de Medicină.

Văzând comportamentul neadecvat al pasagerului, taxatoarea a strigat la șofer să oprească troleibuzul. Ulterior acesta a oprit, însă tânărul și mai nervos a preferat să iasă afară pe fereastră, nu pe ușă. Și asta nu e tot, după ce a ieșit, el nu a coborât jos ci s-a urcat pe acoperișul troleibuzului încercând altfel să arate cât este de curajos. Restul pasagerilor au asistat indignați la această scenă.

sursa video: Obiectiv Codreanu – VĂ AVERITZĂM CĂ URMEAZĂ LIMBAJ NECENZURAT!

Total
0
Shares
Total
0
Share