Social

(video) Scandal la Gara de Nord din Chișinău cu implicarea unei fețe bisericești! Preotul: „Ești un prost!”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un scandal cu implicarea unui așa-zis preot a avut loc recent la Gara de Nord din Chișinău. Din imaginile video postate pe facebook de către cetățeanul Valeriu Zaporojan, se vede cum acesta se arată deranjat și-i reproșează preotului pentru faptul că a fost stropic cu agheasmă. Fiind telefonată, Mitropolia Moldovei a declarat că l-a dat afară pe acest preot și el nu ar avea dreptul să umble îmbrăcat în haine bisericești.

„De ce umblați și stropiți oamenii cu rahatul ăsta al vostru, eu nu vreau să mă stropești cu asta.” , i-a reproșat Zaporojan preotului.

Bărbat care se dă drept preot i-a răspuns însă scurt, numindu-l pe Valeriu Zaporojan prost. Ce a urmat, vedeți în video-ul de mai jos.

Conform comentariilor scrise de mai mulți internauți, acesta nu este la prima activitate de acest fel. Anterior, bărbatul care se dă drept preot a fost filmat cum umbla și mirui oameni la întâmplare printr-un cimitir, iar când a văzut că este filmat, a dat dovadă de un comportament agresiv.

Alți internauți au zis că adesea acest așa-numit preot împreună cu soția dau buzna prin diferite oficii și încep a stropi cu agheasmă, ca apoi să ceară bani.

loading...

Comments are closed.