Social

VIDEO – SCANDAL // Trei autocare pline cu moldoveni, întoarse de la frontiera cu Germania: ”Ne-au întors în Franța, nu mai avem nici bani”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Trei autocare pline cu moldoveni, pornite ieri de la Paris, au fost întoarse de la frontiera cu Germania, transmite Telegraph.md

Potrivit unor pasageri, autocarele au fost oprite la punctul de trecere în Germania, iar autoritățile de la frontieră nu le-au permis să treacă.

Azi dimineață, toate cele trei autocare staționau la o benzinărie de pe teritoriul Franței.

”Suntem aici cu 3 autocare, astăzi urmau să se mai pornească două, dar i-am sunat să rămână acolo”, ne-a transmis un pasager.

”Ne-au întors în Franța, nu mai avem nici bani”, ne-a spus un alt pasager.

Din imaginile publicate pe internet, aflăm că este implicată aceeași companie de transport care a avut probleme și cu o cursă avia, când aproape 200 de persoane au fost blocate pe aeroportul din Praga timp de 2 zile.

”În scurt timp autocarele își vor continua cursa spre Moldova. Nu este nici un temei legal de a înceta cursa sau întoarce autocarele. Toate persoanele vor ajunge la destinație. Cerem scuze pentru situația creată”, ne-a comunicat transportatorul.

UPDATE, 14:01:

OFICIAL // Trans Eric Trans a organizat cursele auto Paris-Chișinău fără autorizațiile necesare: Ce riscă compania

Totuși, compania nu ne-a spus dacă aceste curse auto au fost autorizate de către Comisia pentru Situații Excepționale și dacă s-a respectat procedura stabilită prin Dispoziția din 13 aprilie curent:

 

EXCLUSIV // Noaptea trecută, încă un pacient a fugit din Centrul COVID-19 de la Moldexpo

loading...

Comments are closed.