Social

VIDEO // Se jucau cu focul. Elevi din capitală filmați cum ard dezinfectant în clasă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Câțiva elevi s-au filmat în timp ce dau foc la dezinfectant, chiar pe podeaua din clasă, după care încearcă să stingă flăcările cu picioarele, transmite Telegraph.md, cu referire la TV8.md

Imaginile video au fost postate pe rețelele de socializare. Potrivit unei surse TV8, incidentul ar fi avut loc la liceul George Călinescu.

Directoarea instituției, însă, a negat acest lucru. Cazul nu a fost înregistrat, deocamdată, la poliție, dar oamenii legii s-au autosesizat și urmează să investigheze.

Din imagini se vede cum elevii toarnă dezinfectantul pe podea și îi dau foc. Deoarece conține alcool, flăcările s-au răspândit imediat. Panicați, elevii încearcă să stingă focul cu picioarele.

În imaginile postate pe rețelele de socializare nu se vede fața copiilor și nici nu se înțelege locul exact unde se află. O sursă a declarat pentru TV8 că incidentul s-ar fi petrecut la Liceul Teoretic „George Călinescu” din Capitală. Directoarea instituției susține că nu a auzit de acest caz.

„Nu seamănă să fie la noi, nici nu se înțelege bine. Niște copii și podeaua. Cum puteți să spuneți că e la noi? – Nu am spus, doar vă întrebăm.”

Tot din sursele noastre am aflat că astăzi acolo au fost și polițiștii. Contactați de TV8, responsabilii de la Poliția Capitalei au spus că acest caz nu a fost înregistrat. Oamenii legii însă s-au autosesizat și urmează să investigheze cazul.

MECC a lansat Programul „Aleg să fiu BINE cu alții și cu mine”, în susținerea cadrelor didactice și a părinților

loading...

Comments are closed.