(video) Sergiu Mocanu despre decizia Maiei Sandu de a candida în diasporă: “De ce nu candidați cu Plahotniuc pe circumscripție?”

alegeri 2019, alegeri parlamentare, alegeri moldova, alegeri 24 februarie, alegeri pe sistem mixt, circumscriptii electorale, candidati independenti, parlamentarele 2019, alegeri libere, alegeri corecte,sergiu mocanu emisiune, miscarea antimafie, alegeri diaspora, maia sandu diaspora, maia sandu circumscriptie, plahotniuc circumscriptie,

Președintele Partidului “Mișcarea Populară Antimafia”, Sergiu Mocanu, în cadrul emisiunii sale de autor de pe Youtube a criticat dur zvonul conform căruia, Maia Sandu ar fi candida pentru funcția de deputat pe o circumscripție electorală în diasporă.

Sergiu Mocanu spune că există o sumedenie de circumscripții în Republica Moldova, deputat în diasporă ar trebui să fie ales anume un om care trăiește de o perioadă îndelungată acolo. În opinia liderului de la Antimafie, “cei din diasporă, cei care trăiesc de zeci de ani nu ar putea să îi spună Maiei Sandu, să candideze pe o circumscripție în țară, că sunt suficiente? Chiar să se bage pe o circumscripție din diasporă?”

Liderul de la Antimafie se întreabă dacă Maia Sandu nu ar fi mai bine să candideze de exemplu la Bălți, unde își are sediul Episcopul Marchel, pentru a-i demonstra că rattingul ei e mai mare decât biserica acestuia. Acesta se întreabă totodată de ce Maia Sandu nu candidează pe o circumscripție cu Plahotniuc, sau la Chișinău, unde pretinde că este populară.

Amintim că ieri a apărut în presă știri în care se spunea că Maia Sandu intenționează să candideze pe circumscripția din diasporă “Vest” pentru că, în cele din Republica Moldova ar exista riscul să piardă alegerile ceea ce i-ar știrbi din imagine.

Total
0
Shares
Total
0
Share