Alte știri

VIDEO // Sergiu Mocanu: Maia Sandu se tâmpește de la câtă dragoste este pentru dânsa pe Facebook

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Maia Sandu acționează la emoții pentru că se tâmpește de la câtă dragoste este pentru dânsa pe Facebook, a declarat Sergiu Mocanu, liderul Mișcării Populare Antimafie (MPA), în timpul emisiunii sale de pe YouTube, în contextul conferinței șefului statului din 23 februarie curent.

Mocanu susține că, după anularea definitivă a decretului prin care a fost desemnată în mod repetat Natalia Gavrilița la funcția de premier, Maia Sandu a avut o ieșire deplasată, o ”țâfnă” dictată de o ”emoție puternică”.

”Eu sunt sigur că ieșirea ei de aseară (23 februarie 2021 – n.r.), deplasată, a fost dictată tocmai de această emoție puternică. Nu era legată politic deloc, nu are nimic cu consecvența unui politician care știe ce are de făcut și are o strategie. Era doar o emoție puternică, dictată de starea ei, că ea este atotputernică și acum a înșfăcat boul de coarne și nu trebuie să-i dea drumul. Or, această dragoste de pe Facebook nu are nimic cu realitățile. Ea se uită pe Facebook, Maia Sandu, și se tâmpește de câtă dragoste este pentru dânsa. Ea crede, că asta este voința populară. Or, voința populară într-o societate democratică, avansată pe drumul integrării europene, cum suntem noi și cum vrem să fim, este încadrată legal”, a spus Mocanu, în timpul emisiunii sale.

În cadrul aceluiași LIVE pe YouTube, Mocanu i-a transmis Maiei Sandu să acționeze în limitele legale, iar promisiunile ei electorale trebuie să fie încadrate în Constituție.

”În campania electorală, dacă ești smintit și bezmetic, poți să faci promisiuni de care vrei alegătorilor, iar a doua zi trebuie să le încadrezi în Constituție, în legile țării. Ea (Maia Sandu – n.r.) vrea anticipate și gata”, a mai spus Mocanu.

”Maia Sandu s-a isterizat. Mie îmi este milă de ea”, a mai adăugat liderul MPA, criticând modul cum șeful statului a reacționat la decizia Curții Constituționale cu privire la declararea neconstituționalității decretului prin care Natalia Gavrilița a fost desemnată în mod repetat pentru funcția de premier.

Potrivit Curții, președintele țării nu-și poate impune propriul candidat la funcția de premier și este obligat să desemneze candidatul care are susținerea a cel puțin 51 de deputați.

loading...

Comments are closed.