(video) Sergiu Mocanu povestește despre vizita lui Năstase în SUA: “Prostul Satului s-a întâlnit cu căpetenia tribului Apaci”

Sergiu mocanu despre maia sandu, maia sandu si andrei nastase, platforma da si pas, alianta maia sandu platforma da, maia sandu impotriva unirii, vlad filat alegeri chisinau, candidati primaria chisinau

În cadrul emisiunii “În direct cu Sergiu Mocanu” din data de 24 octombrie 2018, liderul Mișcării Populare s-a referit la vizita lui Andrei Năstase în Statele Unite ale Americii. Acesta a amintit despre porecla devenită virală de “Prostul Satului”, menționând că oamenii trebuie să coboare cu picioarele pe pământ.

Prostul satului a fost în America și s-a întâlnit cu căpetenia tribului Apaci. I-a spus că vrea să descopere America. Ieri am văzut că s-a întâlnit la Paris cu Notre Dame, iar mâine se va întâlni cu un alt monument la Viena”, spune Sergiu Mocanu în emisiunea sa.

Liderul Mișcării Antimafia spune că nu înțelege de ce Andrei Năstase aleargă în Europa în timp ce Gheorghe Petic, membrul Platformei DA se găsește după gratii. Mocanu consideră că susținătorii PPDA și a lui Năstase trebuie să înțeleagă că liderului Platformei DA nu îi pasă de soarta lui Petic.

Amintim că într-o emisiune, liderul Mișcării Populare Antimafia, Sergiu Mocanu, l-a numit pe liderul Platformei DA – prostul satului. Această poreclă a devenit virală fiind folosită pe larg de internauții moldoveni.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share