(video) Sergiu Mocanu prins cu minciuna! Vărzari demonstrează că politicianul se cunoaște cu Tranga și explică de ce-l apără!

Ion Dron, avocatii lui Tranga, La Plăcinte, Andrei Tranga, Viorel Vărzari, Andy's Pizza, Sergiu Mocanu, Liderul ANTIMAFIE, Grigore Caramalac, Bulgarul, hotul in lege Bulgaru
 

Jurnaliștii de investigație de la Zeppelin Investigation au realizat un interviu exclusiv cu Viorel Vărzari, victimă a uni atac raider pus la cale și realizat de controversatul om de afaceri, Andrei Tranga, precum și hoțul în lege, Grigore Caramalac alias Bulgarul. În interviu, Vărzari a explicat cum a făcut cunoștință cu Tranga și cum s-a ajuns până la atacul raider asupra afacerilor sale, dar și rolul unor oameni politici care au comentat activ cazul “Andy’s Pizza” luând apărarea lui Tranga, cum ar fi Sergiu Mocanu.

“Am făcut cunoștință cu domnul Tranga Andrei la un eveniment important, când la o vinărie s-a deschis o pistă de avion. Era anul 2016 în luna aprilie. Proprietarul vinăriei m-a condus la o masă, unde era și domnul Tranga, pentru a face cunoștință. La respectiva masă era și soția domnului Tranga, alte persoane din domeniul aviației, dar și Sergiu Mocanu.”, a declarat Vărzari.

Vărzari l-a acuzat pe Mocanu de minciună și că ar face lucrul stăpânului (n.r., Andrei Tranga), deoarece a mințit atunci când a vorbit în presă despre cazul Andy’s Pizza. Omul de afaceri a explicat legăturile de afaceri dintre Tranga și familia Mocanu.

“Mocanu are anumite datorii față de Tranga. Iată câteva poze de la respectivul eveniment, unde puteți vedea avionul, dar și pe Mocanu personal. El la eveniment și-a arătat calitățile de pilot cu avionul său propriu. Înțeleg că el acolo pe YouTube cere câte un dolar pentru abonament, dar să știți că avioanele nu se cumpără de pe un dolar sau un euro. El amăgește lumea.”, a punctat Vărzari.

Sergiu Mocanu, Daniela Bodrug, ANTIMAFIE, Miscarea ANTIMAFIE, Andrei Tranga
Soția lui Andrei Tranga alături de Sergiu Mocanu la vinăria Et Cetera 

Sergiu Mocanu, Daniela Bodrug, ANTIMAFIE, Miscarea ANTIMAFIE, Andrei Tranga
Vărzari a mai declarat că și Tranga are un avion personal pe care l-a procurat în anul 2016.

“Cât am stat în arest aceste 30 de zile, am făcut o investigație proprie și am aflat că feciorul lui Mocanu, deține o companie, Remark Imobil, ce deține dreptul exclusiv de a intra pe teritoriul de la Ghidighici, unde se află rezervația lui Andrei Tranga, 30 de ha pe malul Lacului Ghidighici și dreptul exclusiv de a vinde terenurile care aparțin lui Tranga. “, a mai spus Viorel Varzari.

Amintim că în cadrul unei emisiuni online, Sergiu Mocanu a declarat că nu-l cunoaște pe Andrei Tranga.

Total
0
Shares
Total
0
Share