(video) Serviciul Unic 112 deja de un an salvează vieți! Aproape 4 milioane de apeluri au fost primit în această perioadă

serviciul 112, ministerul sanatatii, silvia radu

Serviciul Unic 112 împlinește astăzi un an de activitate. În total, aproape 4 milioane de apeluri au fost receționate și astfel au fost ajutate sute de mii de oameni. Zilnic operatorii recepzionaează aproape 12 mii de apeluri din toate culțurile Republicii Moldova.

Serviciul Unic 112 și-a început activitatea în data de 29 martie, 2018. Astăzi se împlenește exact un an de când acest serviciu este în ajutorul tuturor moldovenilor. În total, au fost preluate peste 3.900.000 de apeluri de la persoane care se aflau în dificultate și nu numai.

Un singur număr de urgență, tehnologiile performante, sistemul informațional informat, regimul non-stop de muncă și 82 de operatori responsabili și devotați fac ca în fiecare clipă să se acționeze rapid, eficient și profesionist pentru siguranța și protecția cetățenilor Republicii Moldova.

Menționăm că 112 este numărul unic pentru apelurile de urgență activ în toate statele membre ale Uniunii Europene. Funcționează în regim non-stop și poate fi apelat absolut gratuit de fiecare cetățean de pe telefonul fix și mobil.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share