(video) Silvia Radu, după ce a votat: Astăzi este ziua când chișinăuienii își pot lua capitala înapoi!

Chișinăuienii își pot lua Primăria înapoi, silvia radu, alegeri 20 mai, ion ceban
 

Candidata independentă la fotoliul de edil al capitalei, Silvia Radu a votat azi pentru ca orașul Chișinău să iasă din sfera politică și să fie redat înapoi chișinuienilor. Ea a venit la secția de votare împreună cu soțul și cei trei copii. 

„Eu astăzi am votat pentru ca locuitorii Chișinăului să aibă un conducător care să muncească pentru oraș și locuitorii săi, să continue acele schimbări care au început la Primăria mun. Chișinău. Am votat pentru ca Chișinăul să iasă din sfera politică și să fie redat înapoi chișinuienilor. Cred eu că miza adevărată a acestui vot este ca această schimbare să se producă. Astăzi este ziua când chișinăuienii își pot lua capitala înapoi și alege un conducător care să lucreze pentru oraș și pentru oamenii de aici”, a declarat Silvia Radu la ieșirea din secția de votare.

Soțul său, Vergiliu Radu a declarat că campania electorală a fost o luptă într-un singur colț. „Parcă ar fi doar Silvia Radu și restul. (…) A fost cam murdară, cam brutală”, a declarat domnul Radu.

Amintim că Silvia Radu a deținut funcția de primar interimar al Capitalei  jumate de an, din noiembrie 2017 până în aprilie 2108.

Total
0
Shares
Total
0
Share