Politic

(video) Silvia Radu foc și pară. A dat afară de la ședință un șef de direcție: „Eu sunt șefa!”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ședința de azi de la Primăria capitalei este tensionată. Șeful Direcției generale transport și căi de comunicații, Oleg Poiată, i-a reproșat primarului interimar Silvia Radu că nu le dă voie subalternilor să se exprime și că vrea să se audă doar ce spune ea. La rândul ei, Radu i-a zis lui Poiată să părăsească sala cu replica: „Eu sunt șefa”, transmite Realitatea.md.

Primarul interimar al mun. Chișinău, Silvia Radu, l-a dat afară de la ședința tradițională de astăzi a instituției pe Oleg Poiată, şef al Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie a capitalei.

Silvia Radu s-a declarat nemulțumită de faptul că Poiată ar fi prezentat „o listă de probleme” în locul unui plan privind fluidizarea traficului rutier, așa cum i-a cerut primarul interimar.

„Sunt probleme care necesită a fi rezolvate împreună. Nu e suficient numai să aduceți acuzații. Soluțiile au nevoie de studii de fezabilitate și proiecte. Proiectul de pe str. Mesager necesită 200 de milioane de lei sau patru milioane de euro. Noi avem banii aceștia în buget? Nu veniți numai cu acuzații”, i-a reproșat Poiată primarului interimar.

Pentru că Poiată încerca să intervină în continuare, primarul interimar i-a spus că nu mai are timp: „Vă rog să nu faceți aici piața centrală. Trebuie să prezentați soluții concrete și o să veniți în biroul meu. Dle Poiată, ieșiți afară de aici, dacă nu înțelegeți. Vă rog să vă sculați și să ieșiți de aici. Eu sunt șeful Dvs. Dvs. sunteți surd sau ce? O să dați explicații separat”.

 

loading...

Comments are closed.