Alte știri

(video) Silvia Radu vine cu un îndemn către părinți: „Vaccinați-vă copii pentru un viitor mai sănătos”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Familiei, Silvia Radu, a venit pe pagina sa de Facebook cu un îndemn către părinți, în care le-a spus că vaccinurile sunt unul din cele mai bune lucruri pe care le pot face părinții pentru ei.

Silvia Radu spune că ea și-a vaccinat copiii fiindcă vrea să le asigure un viitor sănătos. Pentru că vaccinarea este cea mai sigură metodă de a-i proteja de bolile care pot fi prevenite prin vaccinare. „Vaccinurile sunt sigure, eficiente și inofensive. Sunt o bază solidă pentru sănătatea și bunăstarea copiilor mei pentru viitor”, spune Silvia Radu în adresarea sa.

În cadrul aceleiași adresări, ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Familiei a venit cu un îndemn către părinți să își vaccineze și ei copiii, pentru că în așa mod le asigură un viitor mai sănătos.

Eu mi-am vaccinat copiii pentru că vreau să le asigur un viitor sănătos, pentru că vaccinarea este cea mai sigură metodă de a-i proteja de îmbolnăviri.Vaccinați-vă copiii, este cel mai bun lucru care îl puteți face pentru ei!#VaccinurileFunctioneaza

Опубликовано Silvia Radu Среда, 24 апреля 2019 г.

loading...

Comments are closed.