VIDEO // Slusari despre atacurile PAS la adresa PPDA: Societatea nu înțelege de ce se lovește în unitatea blocului ACUM

Alexandru Slusari, Sergiu Litvinenco, Platforma DA, PAS, blocul ACUM, se destrama blocul ACUM, cearta in blocul ACUM,

Alexandru Slusari regretă atacurile deputatului PAS, Sergiu Litvinenco, care i-a numit trădători pe toți cei din Platforma DA. Vicepreședintele PPDA spune că aceste acțiuni lovesc în unitatea blocului ACUM și că societatea nu înțelege de ce se întâmplă acest lucru.

Slusari a ținut să accentuieze că în Parlament blocul ACUM s-a rupt în două fracțiuni separate la fel din cauza celor din PAS.

“Eu consider că nu a fost cea mai bună postare a dlui Litvinenco, în contextul în care toată Platforma DA a fost acuzată de trădare. Eu i-am spus direct în față și el știe poziția mea, poziția oficială a PPDA, că pentru 3 sau 4 consilieri să fie acuzat partidul cu aproape 1000 de consilieri locali, 100 de consilieri raionali, 74 de primari și câteva mii de membri, după mine este o mare exagerare. Noi înțelegem emoțiile că dumnealui era responsabil de raionul Căușeni și după cum ați văzut și din comentarii, societatea nu a înțeles de ce au fost aceste atacuri în unitatea blocului ACUM. Noi am trecut peste asta, suntem două partide diferite, suntem două fracțiuni diferite și nu a fost decizia noastră să fie două fracțiuni diferite. “, a declarat Slusari în cadrul unui briefing de presă.

Amintim că deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, i-a numit trădători pe cei din Platforma DA, după ce la Căușeni, doi consilieri PPDA au votat pentru un președinte de raion din partea PDM.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share