(video) Socialiștii prinși din nou cu minciuna! Copiii din grădinițe încă mai așteaptă geamuri noi

alexandr odințov, victor mândru, politicieni minciunoși, socialiști minciunoși, circumscripția 26

Alexandr Odințov, candidat din partea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova pe circumscripția 25 din Chișinău, a fost prins cu minciuna în timpul unei dezbateri de la postul de televiziune TVC 21. Candidatul PDM, Victor Mândru a amintit cum socialiștii au mințit cu privire la o promisiune a socialiștilor care a rămas neîndeplinită.

Victor Mândru i-a amintit lui Odințov că atât el, cât și alți consilieri municipali din Chișinău spuneau directorilor de la grădinițe și publicului larg că vor face tot posibilul ca să schimbe ferestrele. Fapt care nici până astăzi nu ar fi fost realizat. Drept replică, Odințov a răspuns că nu s-au schimbat geamurile pentru că socialiștii nu au făcut o astfel de promisiune. La rândul său, candidatul PDM a spus că va demonstra contrariul spuselor de socialist.

Totuși, Eugenia Ropot, directorul grădiniței 156 din Chișinău a prezentat un demers pe care i l-au cerut consilierii socialiști. Femeia spune că i s-a comunicat că e nevoie de a măsura toate geamurile și să le prezinte totalurie. Demersul a fost completat în data de 27 iulie 2017.

“Când ni s-a propus să scriem demers pentru geamuri, au spus că au o înțelegere cu Asociația Obștească “Inimă de mamă” din Rusia care va face lucrări de reparație în câteva grădinițe, printre care a nimerit și grădinița noastră. Am așteptat mult timp, dar nimeni nu a venit să verifice nimic. Atunci am telefonat eu și mi s-a spus că s-a anulat totul.” spune directorul grădiniței.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share