Social

VIDEO // Șofer în stare de ebrietate, cu mașina pe trotuar

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un șofer în stare de ebrietate mergea cu mașina pe trotuar seara trecută, în Cahul, informează Telegraph.md

Inspectorii de patrulare au reacționat rapid și au înlăturat șoferul, vizibil în stare de ebrietate, de la volanul autovehiculului.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a refuzat să se supună testelor de verificare a alcoolemiei și nici nu avea asupra sa actele pe mașină.

Mai mult, permisul de conducere i-a fost retras anterior, tot din cauza conducerii sub influența alcoolului.

Stare de ebrietate

În stare de ebrietate, mergea cu mașina pe trotuarIncidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 23:00 pe o stradă din orașul Cahul. Imediat, inspectorii de patrulare au reacționat rapid și au înlăturat conducătorul auto de la volanul mașinii, care vizibil era în stare de ebrietate. Pentru a fi identificat, angajații Inspectoratului Național de Patrulare au escortat șoferul la Inspectoratul de poliție, iar mașină a fost dusă la parcarea specială. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 40 ani și a refuzat să fie testat alcoolscopic sau să-i fie colectate monstre de sânge pentru stabilirea gradului de ebrietate. Nu avea asupra sa actele pe mașină, iar permisul de conducere i-a fost ridicat anterior, deoarece s-a mai urcat băut la volan.Inspectoratul Național de Patrulare solicită conducătorilor auto să nu „își permită” să conducă în stare de ebrietate, pentru că vor fi documentați conform legislației în vigoare.În cazul că observi o tentativă de șofat în stare de ebrietate nu fi indiferent, poți preveni producerea unei tragedii sesizând Poliția la numărul scurt 112 sau 067112902.

Опубликовано Inspectoratul Național de Patrulare al IGP Среда, 12 февраля 2020 г.

Citește și: ACCIDENT FATAL: O bătrână de 80 de ani a murit, sub roțile unei mașini, în orașul Leova

loading...

Comments are closed.