Alte știri

(video) Șoferița care s-a filmat conducând cu 200 km/h pe bd. Ștefan cel Mare a nimerit într-un accident violent

Pinterest LinkedIn Tumblr

Tânăra șoferiță care s-a filmat cu câteva zile în urmă conducând cu 200 km/h pe bulevardul Ștefan cel Mare, se pare că nu învață din greșeli. Maniera sa de a conduce era aproape să o coste viața. În anul 2018, aceasta a nimerit într-un accident violent pe strada Ismail din capitală.

Șoferiţa, în vârstă de 25 de ani, aflată la volanul unui Hyundai s-ar fi deplasat cu viteză excesivă şi astfel a derapat de pe şosea şi a ajuns pe contrasens lovindu-se frontal de un autoturism marca Volkswagen, care se deplasa regulamentar, transmite Canal 3.

Lovitura a fost atât de violentă încât părţile din faţă ale ambelor autoturisme au rămas practic distruse, iar bucăţi din ambele autovehicule au fost împrăştiate pe carosabil.

Potrivit conducătorului auto, în vârstă de 30 de ani, aflat la volanul Volkswagen-ului, acesta se deplasa din direcţia Gării de Nord şi a observat cum automobilul Hyundai a pierdut controlul volanului, însă nu a mai putut evita impactul. Acesta spune că tânăra mergea cu viteză excesivă și a ieșit pe contrasens.

Imediat la locul accidentului s-au deplasat angajaţii Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră, dar şi două echipaje de inspectori de patrulare. Din primele informaţii în ambele automobile se aflau doar şoferii.

Din fericire nici unul dintre conducători nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, alegându-se ambii doar cu o sperietură şi câteva lovituri uşoare.

Potrivit oamenilor legii, în urma documentării accidentului rutier s-a stabilit că şoferiţa ar fi pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens.

loading...

Comments are closed.