VIDEO // Șor îndeamnă cetățenii să participe la mitinguri în Comrat, Orhei și Bălți pentru susținerea vectorului extern al Moldovei

 

Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, îndeamnă cetățenii din toate colțurile Republicii Moldova să vină duminică, 21 mai, ora 11:00, la Comrat, Orhei și Bălți, pentru a participa la mitingurile în susținerea referendumului privind vectorul extern al Moldovei. Potrivit lui Ilan Șor, doar poporul este în drept să decidă unde trebuie să meargă Moldova – spre Vest, Est sau să rămână neutră, așa cum prevede Constituția.

„Timp de 30 de ani, Moldova a oscilat între Vest și Est. Până în prezent, nu are propriul drum, deoarece fiecare guvernare trage plapuma asupra celor care a condus-o spre putere. Țara noastră este măreață, dar trebuie să ni se ofere ocazia să ne ridicăm din genunchi. Moldova și poporul ei au un viitor frumos, doar că trebuie să încetăm să mai facem ceea ce ni se spune. În ultimii doi ani, a fost atins apogeul bătăii de joc din partea unei grupări de infractori care, călcând în picioare legile și Constituția, își satisfac stăpânii și propriile interese”, a menționat Ilan Șor, într-o înregistrare video postată pe pagina sa de Facebook.

Prin urmare, susține Ilan Șor, a venit momentul istoric când Moldova și cetățenii ei trebuie să-și decidă viitorul.

„Nu e nevoie să fim trași de lesă, deoarece nu suntem câini. Doar poporul este în drept să decidă unde trebuie să meargă Moldova – spre Vest, Est sau să rămână neutră, așa cum prevede Legea Supremă. Cerem organizarea unui referendum, în cadrul căruia poporul să-și aleagă calea. Iată de ce vă îndemn pe toți să veniți duminică, ora 11:00, la Comrat, Orhei și Bălți, pentru a spune DA referendumului privind vectorul extern. Trăiască Republica Moldova și poporul ei!”, a conchis Ilan Șor.

Comunicat de presă

Total
0
Shares
Total
0
Share