Politică

VIDEO Spion // Diacov, Nichiforciuc, Andronachi și Botnari, surprinși după o ședință secretă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Întâlnire de taină a unor membri marcanți ai PDM în ajunul ședinței Consiliului Politic al formațiunii unde se așteaptă decizii importante legate de viitorul partidului, dar și al actualei conduceri, transmite deschide.md

Astfel, Dumitru Diacov, Vladimir Andronachi, Eugeniu Nichiforciuc dar și fostul director al SIS, Vasile Botnari au fost surprinși în după-amiaza zilei de ieri la hotelul „Luna” din Chișinău, la o întrevedere cu Alexandru Vâlcu.

Potrivit RISE și Investigatii.md, Vâlcu este un apropiat al PDM, el gestionând mai multe afaceri care sunt conectate la achizițiile publice. Mai mult, Vâlcu este partener de afaceri și cu rusul care a procurat de la Șor afacerea duty-free.

Conform surselor deschide.md, democrații ar fi primit indicații de la Alexandru Vâlcu despre acțiunile pe care trebuie să le deruleze cei prezenți, cunoscuți și ca grupul Andronachi-Nichiforciuc, atât la ședința de astăzi, cât și mai departe în funcție de deznodământul acesteia.

În ultima perioadă au apărut numeroase informații despre situația tensionată din interiorul PDM și mai ales despre o posibilă debarcare a lui Pavel Filip din funcția de președinte al formațiunii.

loading...

Comments are closed.