Social

(Video) SPPS: Momentul în care Skoda lovește mașina din cortegiul prezidențial!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Serviciul Protecție și Pază de Stat (SPPS) a publicat imaginile video cu momentul accidentului rutier în care a fost implicat automobilul din coloana oficială a președintelui RM. Înregistrările sunt de pe camera de bord a Volkswagenului Touareg din gestiunea SPPS.

„Din primele informații de la fața locului, s-a stabilit că accidentul a fost provocat de un șofer care venea pe contrasens încercând să facă o depășire și care nu a adaptat viteza la condițiile meteo nefavorabile. În urma accidentului nimeni nu a avut de suferit, iar coloana și-a continuat deplasarea spre destinație”, transmite SPPS. 
 
Pe cazul data s-a demarat o anchetă care va stabili toate circumstanțele producerii accidentului.
Amintim că unul din autoturismele care asigura protecția în cortegiul prezidențial a fost astăzi implicat într-un accident rutier, produs pe traseul Chișinău-Leușeni, în apropiere de loaclitatea Stejăreni, din raionul Strășeni. Despre producerea accidentului a anunțat purtătoarea de cuvânt a Președinției, Carmena Lupei, pe pagina sa de Facebook. Aceasta susține că automobilul se afla în misiune în timpul accidentului.
loading...

Comments are closed.