Alte știri

VIDEO // Ștefan Gligor recunoaște că este scula politică a PAS și că s-ar putea retrage în favoarea acestui partid

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul Schimbării ar putea să se retragă în favoarea Partidului Solidarității și Acțiunii în plină campanie electorală pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. Despre aceasta a recunoscut Ștefan Gligor, liderului acestei formațiuni, în timpul emisiunii Puterea a 4-a de la N4.

Întrebat dacă dacă poate garanta că partidul său nu se va retrage în favoarea PAS, Gligor a spus că nu o poate oferi, iar o decizie în acest sens va fi decisă de organele colegiale ale partidului.

”Noi am decis să finisăm formarea listei, să ne înregistrăm în cursa electorală și să oferim cetățenilor noștri o opțiune integră de vot. Cum vom proceda ulterior depinde, din nou, de echipă și de cetățenii care ne vor susține”, a declarat Gligor, menționând că în formațiunea sa democrația este în capul mesei.

Totuși, dacă rămâne în cursa electorală și ajunge partid parlamentar, Partidul Schimbării, alături de PAS, ar fi gata în viitorul Parlament să coalizeze cu Partidul Nostru al lui Renato Usatîi, a mai spus Gligor.

Potrivit unor surse politice, partidul lui Gligor a fost creat cu suportul Maiei Sandu și PAS pentru a fi un instrument de influență politică și de atac împotriva Platformei DA și a liderului Andrei Năstase.

loading...

Comments are closed.