Alte știri

VIDEO // Ștefan Gligor spune că ce a făcut Plahotniuc i se permite și Maiei Sandu: „E normal să dai mesaje”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul grupului de inițiativă a formațiunii politice „Partidul Schimbării”, Ștefan Gligor nu vede o problemă în presupusa întâlnire secretă a președintelui Maia Sandu cu anumiți judecători, transmite Telegraph.md

Gligor spune că nu vede nici o problemă în această întâlnire, adăugând că Maia Sandu are dreptul să transmită mesaje sistemului judecătoresc, sub ce formă vrea dânsa.

Totodată, Ștefan Gligor o compară pe Maia Sandu cu ex-liderul Vlad Plahotniuc, când acesta avea întâlniri secrete cu judecători la GBC, menționând că opinia publică ar avea duble standarte, or atunci, în cazul lui Plahotniuc ”era ok”, de ce nu ar fi și acum în regulă, în situația Maiei Sandu.

Președintele Republicii Moldova dacă dorește să comunice cu Consiliul Superior al Magistrasturii sau cu anumiți președinți de instanțe judecătorești sau anumiți judecători pentru a transmite un mesaj, care o fi el, o poate face. Acest mesaj poate fi dat public, poate fi dat în cadrul une întâlniri la CSM sau la Președinție, nu văd o problemă în acest sens. Noi suntem de multe ori așa de ridicoli – atunci când Plahotniuc numea judecătorii de instrucțiuni, președiții de instanțe la GBC (Global Business Center – n.r.), inclusiv după interviuri personale – era ok. Acum când omul încearcă să dea niște mesaje acestui sistem destul de corupt – noi o facem pe Papa de la Roma„, a declarat Ștefan Gligor în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” cu Gheorghe Gonța.

Citește și: Teatrul absurdului și dualitate în mesaje, așa văd deputații comportamentul Maiei Sandu și al PAS

loading...

Comments are closed.