Alte știri

VIDEO: Studente de la USMF, ce vorbeau limba arabă, au atacat o tânără mamă din Chișinău. Fiica de doar trei ani a văzut totul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Caz revoltător în Capitală. O mama care mergea pe stradă de mână cu fetiţa ei de trei ani a fost lovită cu putere de către mai multe tinere. Potrivit victimei, agresoarele ar fi studente la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” și vorbeau în limba arabă, informează Publika.md

Potrivit ofiţerului de presă al Poliţiei Capitalei, Svetlana Scripnic, incidentul a avut loc în data de 23 septembrie, în jurul orei 15:30, pe strada Nicolae Testemiţanu din Chişinău.

Înregistrarea video a fost transmisă postului nostru de televiziune de un telespectator. Din imagini se vede cum femeia merge împreună cu copilul de mână, când o tânără o împinge, iar alta o loveşte din spate. Ulterior, acestea s-au încăierat în plină stradă.

Între timp, agresoarelor li s-a mai alăturat alte două fete, care la fel au început a o lovi pe moldoveancă.

Martor la toată scena a fost copilul de trei ani, care a început a plânge.

După, aproape două minute, cineva din preajmă s-a apropiat de ele, au luat copilul, iar doi tineri au încercat să le despartă pe femeile bătăuşe.

loading...

Comments are closed.