Externe

VIDEO // Surorile Osoianu au înregistrat o piesă pentru jocul video „The Last of Us Part II”, la invitația celor de la PlayStation România

Pinterest LinkedIn Tumblr

Surorile Osoianu au înregistrat o melodie pentru coloana sonoră a jocului video „The Last of Us Part II”, la invitația celor de la PlayStation România.

Melodia se numește „Prin valea umbrei morții sau Cântecul lui Ellie” și își dorește să se transpună perfect pe destinul personajului central, urmărit de emoții și curaj.

Surorile Osoianu constituie un ansamblu etnofolcloric familial alcătuit din 5 membre – Ileana, Iulia, Valentina, Romelia și Maria Osoianu. Surorile Osoianu s-au născut în satul Horești, raionul Fălești, Republica Moldova.

Surorile Osoianu sunt recunoscute ca fiind „cinci voci gemene” care au promovat și continuă să promoveze valoarea, autenticitatea folclorului românesc atât în Republica Moldova, cât și peste hotarele ei.

Încă din perioada ocupației sovietice, surorile Osoianu au fost primele care au îndrăznit să aducă pe scenă cântecele pascale și colindele, primele care au adus poporului acest tezaur național.

Sursa: Diez.md

Citește și: 59 de pui de crocodil au dispărut dintr-un parc din Australia

 

loading...

Comments are closed.