(Video) Surpriză pentru Dodon! Marșul Unioniștilor a ajuns în satul său de baștină

Marșul Unioniștilor a ajuns la baștina lui Dodon, satul Sadova, raionul calarasi, traian basescu, pun, psrm, moldova rusia 
Unioniștii care merg pe jos în Marșul Centenarului pe traseul Alba Iulia-Chișinău au ajuns la Sadova (raionul Călărași), locul de baștină al socialistului Igor Dodon. Aceștia au fost întâmpinați de autorități și de localnici cu colaci și sare, cu cântece patriotice, cuvinte de laudă și încurajări.

Menționăm că Sadova a votat în luna martie o Declarație de Unire cu România. Documentul a fost semnat de primarul Vladimir Susarenco, de secretar, consilieri și de 600 de alți localnici. În 2017, grădinița din localitatea Sadova din raionul Călărași a fost renovată cu sprijinul financiar al României. Pentru lucrările de renovare, din grantul oferit de Guvernul României au fost alocate peste 921.000 de lei. Pe 23 septembrie 2017, Sadova s-a înfrățit cu localitatea Cuza Vodă din județul Călărași.

Marșul Centenarului va mai trece, în drumul spre Chișinău, prin Vorniceni, Lozova, Căpriana, Strășeni și Vatra. Marșul se va încheia pe 1 septembrie la Chișinău, unde în Piața Marii Adunări Naționale va avea loc începând cu ora 12:00 o manifestație de amploare pentru Unire.

Total
0
Shares
Total
0
Share