Alte știri

VIDEO // Suspecții din imagine sunt căutați de poliție pentru furt și jaf

Pinterest LinkedIn Tumblr

O femeie și doi bărbați sunt căutați de către angajații Inspectoratului de Poliție a sec. Botanica din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind suspectați de furt și jaf, transmite Telegraph.md

În primul caz polițiștii au fost alertați de către o tânără în vârstă de 23 ani, comunicând că i-a fost sustrasă geanta în care se aflau actele de identitate și mijloace bănești, în timp ce se afla în curtea blocului de locuit amplasat pe str. Hristo Botev, lăsând pentru câteva clipe geanta fără supraveghere. Prejudiciul cauzat victimei constituie 7 000 lei. Conform legislației în vigoare suspecta riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Alți doi indivizi din imagini sunt căutați pentru comiterea unui jaf stradal. Potrivit victimei suspecții l-au deposedat în mod deschis de mijloace bănești în sumă de 400 lei, în timp ce se deplasa pe str. Sarmizegetusa. În acest context a fost iniţiată o cauză penală pentru jaf. Aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani.

Dacă cineva deţine informaţii despre locul aflării persoanelor din imagini, sunt rugați să telefoneze la numărul de telefon: 0 60 082 335.

Citește și: UPDATE // Aproape 500 de metri dintr-o clădire de pe teritoriul Moldexpo au ars

loading...

Comments are closed.