Politică

(video) Sute de polițiști au înconjurat de miile de protestatari din PDM care cer deblocarea crizei politice din Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sediul Partidului Acțiune și Solidaritate este păzit de sute de polițiști și colaboratori ai structurilor speciale ale poliției. Drept motiv a servit o manifestație organizată un grup de simpatizanți al Partidului Democrat.

Patru mașini cu mascați ce aparțin brigăzii de poliție cu destinație specială „Fulger” au fost observate pe mai multe străzi din centrul capitalei. Alți sute de polițiști au fost filmați lângă sediul PAS.

Potrivit reprezentanțiilor PDM, care continuă protestele, cauza manifestației este de a aduce la cunoștință blocului ACUM că anume ei se fac vinovați de criza politică în care se află Republica Moldova. Printre lozincile protestatarilor se numără „Maia Sandu și Andrei – trădătorii nației!”, sau „Vrem stabilitate, nu anticipate”.

La momentul de față, protestatarii au ajuns la clădirea Parlamentului pentru a cere deputaților să creeze o majoritate paralmentară, pentru ca Republica Moldova să iasă din criza politică în care se află la momentul de față.

Mii de oameni s-au adunat în fața Parlamentului, Cer deputaților stabilitate nu alegeri anticipate, pdm, partidul democrat,

loading...

Comments are closed.