Alte știri

VIDEO: Tatăl ministrei Justiției este avocatul șoferiței cu Porsche

Pinterest LinkedIn Tumblr

Avocatul șoferiței care a provocat accidentul de la Buiucani, în urma căruia deja 2 persoane au decedat, iar altele 26 au fost internate la spital cu diverse traume, este tatăl ministrului Justiției din Guvernul Maiei Sandu, Olesea Stamate.

Despre acest lucru a informat inițial bloggerul Eugen Luchianiuc, care a scris pe blogul său că avocatul Vladimir Covali, care este și fost polițist, ar fi persoana care a scăpat-o până acum pe șoferița cu Porsche-ul de dosarele intentate de oamenii legii pentru faptul că era surprinsă la volan în stare de ebrietate sau provoca tot felul de accidente rutiere.

Bloggerul anexează și imagini video de la o emisiune în care Vladimir Covali recunoaște că este avocatul șoferiței încă din 2018.

Întrebat dacă-i va apăra interesele și în accidentul din sectorul Buiucani, avocatul a răspuns că orice om are dreptul la apărare. „Eu nu pot să nu-i apăr interesele. Vreau să-mi promită doar că nu va mai bea alcool, pentru că nici eu nu vreau să am pe conștiință anumite lucruri”, a conchis Vladimir Covali.

 

loading...

Comments are closed.