Alte știri

(video) The Wondering Englishman, un videoblogger de călătorii și evenimente englez, a avut o vizită de 5 zile la Chișinău. Iată cu ce impresii a rămas!

Pinterest LinkedIn Tumblr

The Wondering Englishman, numele real fiind Alexander van Terheyden, este un videoblogger de călătorii și evenimente englez, care a publicat pe canalul său de youtube un video despre cum a fost vizita sa de 5 zile la Chișinău! Acest tânăr și-a început prima zi de vacanță cu o vizită la beciurile Cricova, de care s-a arătat foarte entuziasmat. Chiar și Piața Centrală i s-a părut un loc destul de drăguț, mai ales pentru că pe marginea drumului găsești vânzători de pisici.

Următoarele zile și le-a petrecut prin muzee, parcuri și cluburile din Chișinău. Despre Muzeul de Arte chiar menționează:

„Trebuie să spun – Îmi place acest loc!”

Prețurile mici ar și desigur populația prietenoasă sunt doar unele din impresiile pozitive pe care i-a lăsat-o Chișinăul turistului englez.

Și cum nu e călătorie fără peripeții, una din aceasta a fost atunci când era în căutarea unei locații și a fost ghidat de o femeie. Deși tânărul a dorit să elimene orice acuzație de sexism, nu a ezitat să spună despre o constatare din urma călătoriilor sale, precum că femeile nu prea se orientează bine după hărți.

Mai jos publicăm întreg video-ul făcut de Alexander van Terheyden, în capitala Republicii Moldova:

loading...

Comments are closed.